Vergaderen Mill

Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de invulling van uw vergadering, bijvoorbeeld het toevoegen van een exclusief diner, borrel, een teambuilding moment of een hotel overnachting, dan adviseren wij u graag in de mogelijkheden.
Bekijk de vergaderarrangementen

Bent u op zoek naar een hotel voor zakenrelaties, (gedetacheerde) medewerkers, expats, voor een collega of voor uzelf? Voor corporates worden offertes op maat gemaakt, dat betekent altijd de beste deals en beschikbaarheid. Zakelijke gasten mogen bovendien gratis gebruik maken van alle faciliteiten van het fitnesscentrum, inclusief groepslessen. En wat is er fijner om na een lange werkdag heerlijk uit te rusten in het wellnessresort? Genoeg redenen om ook voor zakelijke hotelovernachtingen te kiezen voor City Resort Mill

Contact

Zakelijke overnachting reserveren
Wilt u meer informatie over groepsreserveringen of meerdere overnachtingen op jaarbasis bij City Resort Hotel Mill? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers nemen graag de mogelijkheden met u door.  Klik hier voor meer informatie over zakelijk overnachten

City Resort Hotel Mill

Capaciteit en Tarieven

Bekijk op deze link de diverse vergaderzalen en tarieven

Vergaderzalen

Arrangementen

Voor bijeenkomsten tot 20 personen tot een grote algemene ledenvergadering voor grote groepen, voor elk gezelschap is er een arrangement op maat.
Bekijk de arrangementen of neem contact op om uw specifieke wensen door te spreken.

Bekijk de vergaderarrangementen

City Resort Events Mill biedt een totaalpakket aan zalen, diensten en faciliteiten om evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, Wi-Fi en alle moderne audiovisuele apparatuur die nodig zijn voor een geslaagde dag. De veelzijdige faciliteiten van het hotel maken het mogelijk om een vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst te combineren met een inspirerende activiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke lunchbreak of culinair diner, een gezellig wedstrijdje mini-golf, een groepsles Body Balance of een ontspannen beautybehandeling.

Kortom, allerlei activiteiten die behalve teambuilding ook zorgen voor een plezierige en inspirerende bijeenkomst.

Bereikbaarheid

City Resort Hotel Mill is gelegen nabij Nijmegen en goed te bereiken via de A73.

 

Een rondleiding of de mogelijkheden bespreken?

Heeft u vragen over onze vergaderzalen of heeft u interesse in een rondleiding door het Meeting & Event Center Leiden? Neem dan contact op met onze Salesmanager Marcel Jansen, marcel.jansen@cityresort.nl .

Contact