Bruiloft Mill

Trouwlocatie Mill, City Resort .
Mooie feestzalen met inpandig Hotel. Centraal gelegen in het Brabantse Mill. Vier uw bruiloft bij City Resort Mill.
Een bruiloft kan op veel verschillende manieren gevierd worden. Waar u ook voor kiest, wij denken met u mee, met als resultaat een dag waar u altijd met plezier op terug zult kijken.

Bekijk hieronder ons basis-arrangement.
Duur: 5 uur, minimaal 30 betalende volwassenen.

Basisarrangement Feestavond

Volwassenen € 29,50 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar € 15,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 5 jaar € 10,50 p.p.

*Alle consumpties inbegrepen (m.u.v. speciale koffies, warme chocomel, buitenlands gedistilleerd en speciaal bieren . Meerprijs drank all-in arrangement € 4,00 p.p.)

• Ontvangst met onbeperkt koffie/thee en luxe gebak/petit fours OF etagères met mini gebak en friandises
• Alle consumpties inbegrepen*
• Knabbels en kaasstengels op tafel
• Een diversiteit aan geserveerde hapjes: 1x warm gemengd bittergarnituur, 1x amusecocktail (variatie), 1x ambachtelijke bitterballen, 1x plateau met diverse koude tapas, 1x mini kipsaté
• Als afsluiting worden er een kwartier voor het einde van het feest belegde broodjes (ham, kaas, rosbief) met koffie/thee geserveerd of puntzak frites, broodjes kroket, frikandel en door de kok gesneden procureur van de Big Green Egg

 

Feestzalen

City Resort Mill, dé sfeervolle locatie voor uw speciale dag gelegen in het centraal gelegen Brabantse Mill.
Met multifunctionele zalen die kunnen worden gekoppeld is er voor elke gelegenheid en elk groepsaantal de perfecte zaal.

City Resort Mill is de locatie voor een fantastische bruiloft in Mill. Met diverse zalen, een hotel en restaurant  hebben wij alle mogelijkheden voor een onvergetelijk feest, waarbij alle gasten zich zullen vermaken.

Daags na het feest is het uiteraard ook mogelijk om heerlijk bij te komen in de Wellnessboot. Vier daarom uw bruiloft bij City Resort Mill.

Iedere indeling is bespreekbaar, neem gerust contact met ons op!