Kinderfeestje Mill

Ben je (bijna) jarig en ben je op zoek naar een leuke en stoere plek voor jouw kinderfeestje? We hebben leuke en spannende activiteiten voor een super cool kinderfeestje! Je kunt je feest zo samenstellen zoals jij het graag wilt. Minimaal aantal kinderen: 8

Basis kinderfeest

Het actieve gedeelte van een kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur. Je mag zelf 2 activiteiten kiezen van 45 minuten. (m.u.v. Escape Room) Vanaf € 10,00 p.p.

Kies uit onderstaande activiteiten:

 • Klimmen
  Samen met jouw vrienden en vriendinnen ga je op avontuur. Je krijgt namelijk klimles! Wat zijn een gordel, een carabiner en een GriGri? En wat is ‘zekeren’? Zodra je dit weet ga je zelf proberen te klimmen.
 • Sport & spel
  Wil jij een leuk, afwisselend en actief feestje geven? Kies dan voor Sport & Spel. Je gaat dan samen met je vrienden en vriendinnen diverse sport en spel activiteiten doen.
 • Handboogschieten
  Jij kruipt in de rol van Robin Hood en je gaat samen met je vrienden en vriendinnen terug naar de Middeleeuwen! Pak je pijl en boog en probeer midden in de roos te schieten. Wie van jullie schiet de meeste punten bij elkaar?
 • Wiebelbrug
  Deze brug op maar liefst 12 meter hoogte geeft je een echt wankel gevoel.
 • Speleologie
  Ben jij niet bang in het donker? Dat is maar goed ook want bij deze activiteit ga je een spannende tocht in het donker maken via een indoor gangenstelsel! Je klimt en kruipt door donkere gangen waarbij je ook nog eens gehinderd wordt door obstakels.
 • Midgetgolf
  Lijkt het je leuk om tijdens je kinderfeestje te midgetgolfen? Dan ben je hier op het juiste adres. 18 adventureholes midgetgolf, uitdagend met leuke hindernissen. Wie van je vriendjes en vriendinnetjes zou dit beter kunnen dan jij?

All inclusive feestpakket

Ontvangst met taart & kinderchampagne, 2×45 minuten activiteit (m.u.v. Escape Room)
Afsluiten met friet met snack, ranja & ijs & Cadeautje voor ieder kind
Vanaf € 18,50 p.p.

Kinderfeest met escape room

Onze escape rooms zijn ook geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar! Dit is een arrangement wat apart te boeken is maar ook zeker aan te vullen is met andere mogelijkheden.
€ 75,00      Meer info>

Taart & kinderchampagne

Feestelijk ontvangst met verjaardagstaart & kinderchampagne.
€ 3,50 p.p.

Eten erbij?

Pannenkoeken of friet met snack, ranja en een ijsje.
€ 5,00 p.p.